KUNSKAP OCH INSPIRATION

För att ytterligare inspirera och underlätta arbetet med patientdriven verksamhetsutveckling inom hälso- och sjukvården, erbjuder vi regelbundet seminarier, kurser och möten för erfarenhetsutbyten.

Om du är intresserad av att delta ber vi dig kontakta Pelle Snårelid på pelle@keyforcare.se.

 
 

FRÅGOR OCH SVAR

Patienten hinner inte svara innan läsplattan startar om?

Kontakta suppport@keyforcare.se och be om förlängd tid innan läsplattan startar om. Idag är läsplattan inställd på att starta om efter ca 1-2 minuters inaktivitet beroende på typ av enhet.

Patienten trycker för hårt på läsplattan så att det kommer upp en massa konstiga tecken.

Tryck lätt på skärmen, var som helst, så försvinner dessa tecken. Detta beror troligen på att personen har tryckt för hårt/länge på läsplattan. Ifall era patienter ofta är äldre och ovana vid att använda touch screen så rekommenderar vi att ni använder touch screen-pennor. Ni kan köpa dessa via oss, kontakta suppport@keyforcare.se.

Vi vill byta svarsalternativ inom en dimension (bemötande, tillgänglighet, information, delaktighet, vård/behandling).

Skicka ett mail till suppport@keyforcare.se där ni anger vilka svarsalternativ ni önskar (utifrån bruttolistan ni fick från start) och vilket svarsalternativ ni vill ta bort. Observera att det kan vara högst 8 svarsalternativ per dimension.

Vi vill att ytterligare en person ska få veckorapporten.

Skicka ett mail till suppport@keyforcare.se där ni anger vilken person, samt epostadress, som ska ha rapporten samt för vilken enhet.

Läsplattan har slocknat och fungerar inte längre.

Detta kan bero på att batteriet är urladdat och att den isåfall behöver laddas. Kvarstår felet så får ni starta om läsplattan och detta gör ni genom att samtidigt hålla inne knappen för av/på (den finns högst upp på höger sida) samt hemmaknappen (den runda knappen mitt på nedre delen av läsplattan).

Vi behöver starta om vår iPad.

Starta om läsplattan genom att samtidigt hålla inne knappen för av/på (den finns högst upp på höger sida) samt hemmaknappen (den runda knappen mitt på nedre delen av läsplattan) under ca 10 sekunder, eller till dess att läsplattan stängs av. Starta sedan läsplattan genom att trycka på av/på-knappen.

GDPR

I samband med den nya EU-förordningen GDPR som började gälla den 25 maj 2018 har vi uppdaterat vår hantering av personuppgifter vilket innebär ett utökat skydd för dig som privatperson. Det innebär att du som privatperson har större möjlighet att få insyn i hur vi som företag använder dina personuppgifter, ett initiativ vi på WeCare AB står helt bakom.

 

Syftet med denna personuppgiftspolicy är att på ett så tydligt och transparent sätt som möjligt beskriva hur vi samlar in och använder personuppgifter.

 

Läs mer här

 
Besök oss

Observatoriegatan 15
113 29 Stockholm

Ring oss

+46 (0) 70 990 40 25

KeyForCare® | KeyForTeam® | KeyForChange® 

Copyright© WeCare AB