top of page

Per Palmér

Jag är en av grundarna till WeCare och ansvarar för att utveckla och designa våra tekniska lösningar och säkerställer att tekniken i våra system fungerar. Jag är inspirerad av de möjligheter som ny teknik ger, och strävar efter att ta fram sofistikerade och enkla lösningar som uppfyller de allra senaste kraven och är roliga att jobba med. Med nära 30 års erfarenhet kan vi idag erbjuda den bästa lösningen för realtidsdata!

Bakgrund

Per har sedan 1991 utvecklat IT-lösningar för enkäter, kompetens och humankapital för medelstora och stora organisationer inom offentlig och privat verksamhet, i såväl Sverige som internationellt. Han är en av pionjärerna inom utveckling av molnbaserade IT-lösningar.

Per har arbetat som konsult i Sverige och internationellt i över 25 år och genomfört mer än 100 stora enkätutvärderingar, varav ett flertal har publicerats i Etikbarometern, HR, Alignment Review, Säljbarometern, Kompetensbarometern m.fl. 

Exempel på Pers entreprenörskap är att han har startat bolagen Prohunt, 3S, Comaea, CSVRaiting, ArticBear och nu WeCare. Det system Per utvecklat för Comaea inom strategisk kompetensförsörjning används idag av privata företag och offentliga aktörer i Sverige, Europa, Mellanöstern och Asien. 

Utbildning

Master of Science i Industriell Ekonomi, Linköpings Universitet

Studier i Organisationsteori, Organisationspsykologi och Psykologi

bottom of page