top of page

Stockhholm januari 2016

WeCare AB grundat

Vi är stolta över att kunna meddela att vi har grundat WeCare AB med syfte att skapa tydliga underlag för förbättringar direkt ifrån brukare och patienter.

“Jag har jobbat med verksamhetsförbättring i över 25 år och sett behovet av bättre underlag för beslut om förbättringar.” säger Pelle Snårelid grundare och VD för Wecare AB.

 

WeCare börjar med att leverera tjänsten KeyForCare. Med denna tjänst samlas information om patientupplevelsen in och resultatet levereras i rapporter varje vecka och månad för de ansvariga inom vården. Allt i syfte att skapa underlag för rätt förbättringar.

“Vi är glada att bidra med teknisk kompetens baserat på många års erfarenhet inom systembyggande för olika marknader ” säger  Per Palmér medgrundare och IT-chef.

 

”Dessutom har vi en lång erfarenhet från kund- och medarebetarundersökningar, kvalitetsmätningar och hur man tar fram och validerar frågeställningar. Tillsammans med vår expertis inom hälso- och sjukvårdssektorn ger detta en perfekt grund för att utveckla dessa verktyg” säger Marie Palmér Berholm medgrundare och kommunikationschef.

WeCare AB är specialiserade inom vård och omsorg där patient- och brukarupplevse levereras i realtid. Företaget har verksamhet främst i Sverige men även i Norden och övriga Europa. WeCare erbjuder tjänsterna KeyForCare, KeyForTeam och KeyForChange. Med hjälp av över 10 000 patientsvar i månaden och 1200 förbättringsförslag ger vi våra kunder kraft att genomföra förbättringar som gör skillnad. Fler än 250 sjukhus- och enhetschefer, chefläkare m fl.  får varje vecka rapporter och kan också i realtid se resultatet i vårt system. Tjänsten är lättöverskådlig, rolig att använda, och uppdateras kontinuerligt med nya verktyg för insamling och analys. Genom att leverera resultat och benchmark i realtid motiveras chefer och medarbetare att ligga steget före och förbättra rätt. WeCare AB grundades 2016 av Pelle Snårelid, Marie Palmér Bergholm och Per Palmér. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

bottom of page