top of page

Stockhholm oktober 2016

KeyForCare bidrar till personcentrerat arbetssätt

VästraGötalands regionen startar projekt för personcentrerat arbetssätt och väljer KeyForCare som stöd.

VästraGötalands regionen startade projektet personcentrerat arbetssätt med syfte att förbättra patientupplevelsen. Med hjälp av tjänsten KeyForCare från WeCare AB kan  enheterna nu samla  in patienternas upplevelse av vården. Syftet är att ge ledningen ett tydligt underlag för förbättringar. 

“VGR gör ett mycket viktigt arbete och vi är glada att kunna bidra med hjälp av KeyForCare” säger Pelle Snårelid grundare och VD för Wecare AB.

WeCare AB är specialiserade inom vård och omsorg där patient- och brukarupplevse levereras i realtid. Företaget har verksamhet främst i Sverige men även i Norden och övriga Europa. WeCare erbjuder tjänsterna KeyForCare, KeyForTeam och KeyForChange. Med hjälp av över 10 000 patientsvar i månaden och 1200 förbättringsförslag ger vi våra kunder kraft att genomföra förbättringar som gör skillnad. Fler än 250 sjukhus- och enhetschefer, chefläkare m fl.  får varje vecka rapporter och kan också i realtid se resultatet i vårt system. Tjänsten är lättöverskådlig, rolig att använda, och uppdateras kontinuerligt med nya verktyg för insamling och analys. Genom att leverera resultat och benchmark i realtid motiveras chefer och medarbetare att ligga steget före och förbättra rätt. WeCare AB grundades 2016 av Pelle Snårelid, Marie Palmér Bergholm och Per Palmér. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

bottom of page