top of page

Stockhholm april 2017

KeyForCare ger resultat i realtid

Vi är stolta över att få göra en pilotstudie på Island.

“Vi är glada över att kunna erbjuda vår tjänst KeyForCare till flera olika verksamheter på Islanad”, säger VD Pelle Snårelid. “Vi har nu översatt hela vårt system, tagit fram roll-ups och startat mätningar på Island. Det är glädjande att se hur enkelt och flexibelt vårt system är när det gäller att ställa frågor på olika språk och anpassa rapporter och system för andra språk än svenska och engelska. ”.

Vi som grundat WeCare AB är Pelle Snårelid, VD, Marie Palmér Bergholm, Principal Health Care Consultant, samt Per Palmér, CTO.

WeCare AB är specialiserade inom vård och omsorg där patient- och brukarupplevse levereras i realtid. Företaget har verksamhet främst i Sverige men även i Norden och övriga Europa. WeCare erbjuder tjänsterna KeyForCare, KeyForTeam och KeyForChange. Med hjälp av över 10 000 patientsvar i månaden och 1200 förbättringsförslag ger vi våra kunder kraft att genomföra förbättringar som gör skillnad. Fler än 250 sjukhus- och enhetschefer, chefläkare m fl.  får varje vecka rapporter och kan också i realtid se resultatet i vårt system. Tjänsten är lättöverskådlig, rolig att använda, och uppdateras kontinuerligt med nya verktyg för insamling och analys. Genom att leverera resultat och benchmark i realtid motiveras chefer och medarbetare att ligga steget före och förbättra rätt. WeCare AB grundades 2016 av Pelle Snårelid, Marie Palmér Bergholm och Per Palmér. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

bottom of page